first fixed slider
Garnier 1

PROŠLI SMO TEST VREMENA

La Lotion Garnier stvorio je u Francuskoj 1904. godine Alfred Amour Garnier i bio je to prvi patentovani tonik za kosu na bazi biljnih sastojaka. Tokom decenija Garnier je proširio svoj portfolio, između ostalog, i na proizvode za negu kože i učvrstio  imidž stručnjaka za prirodnu lepotu zahvaljujući jedinstvenim metodama u borbi protiv nečistoća, akni, UV zračenja i znakova umora.

NAŠA SNAGA DOLAZI IZ PRIRODE

Garnier je poznat po tome što kombinuje velikodušnost prirode - voće, seme, pupoljke i cveće - s efikasnom negom kože i kose. Aktivni sastojci se ekstrahuju zahvaljujući temeljnim istraživanjima i tehnološkim rešenjima koja uzimaju najbolje od snage i mogućnosti prirode.

Garnier 2
Garnier 3

TVOJA PRAVA LEPOTA

Zaista moderna lepota je ona koja se zasniva na tvom pozitivnom stavu i zdravom izgledu. Pokušaji da sakriješ ko si zaista,  nisu u skladu s filozofijom brenda Garnier. Postaješ najatraktivnija verzija sebe kada brineš o sebi i kada iz toga izvlačiš pozitivne emocije koje možeš podeliti s drugim ljudima.

GARNIER GREEN BEAUTY

Kao prirodni brend broj #1 na svetu godinama poslujemo u ime lepote - kako naše, tako i lepote planete Zemlje. Zelene obaveze kompanije Garnier su početak putovanja u održivu, zelenu budućnost, a mi se nadamo da ćete nas pratiti na tom putovanju. Svestrano poslujemo u okviru: solidarnog izvora sirovina, poboljšanja biorazgradivosti formula, izrada pakovanja od recikliranih delova, kao i u okviru korišćenja električne energije iz obnovljivih energetskih izvora, koja se koristi u našim industrijskim pogonima.

Garnier 4
Garnier 5

SVI IMAJU PRAVO NA LEPOTU

Garnier je internacionalni brend s velikom stručnošću, koji u svom portfoliu ima proizvode za negu kose i kože. Želimo da pružimo proizvode prilagođene potrebama svake žene i muškarca širom sveta, a takođe da ponudimo inovativna rešenja za negu po ceni atraktivnoj za svakog potrošača.