first fixed slider
Ulja

Arganovo ulje

Arganovo ulje se pravi od plodova drveta argana, koje raste isključivo u Maroku. Proizvodnja arganovog ulja je izuzetno duga. Masne kiseline i vitamin E, sadržani u njemu, neguju i štite kosu. Ne zovu ga bez razloga zlato Maroka!

Ulje makadamije

Naše ulje od oraha makadamije proizvodimo putem procesa zasnovanog na principima zelene hemije (saznajte više u kartici "Naše obaveze"). Ručno ubrane orahe makadamije meljemo i tako dobijamo blagotvorno ulje. Lako, ali intenzivo negujuće  lako upijajuće, zaglađuje kosu do samih krajeva ne otežavajući ih.

Makadamija
465 328 kameliowy

Ulje kamelije

Ulje kamelije se dobija od cveta kamelije, koji u Aziji najavljuje dolazak proleća. Ima senzualan miris i mnoštvo dragocenih sastojaka. Bogat je omega 6 i omega 9 masnim kiselinama. Ova hranljiva kombinacija čini savršen eliksir koji neguje i daje sjaj. Zahvaljujući ovim svojstvima tvoja kosa će postati svilenkasto glatka i puna sjaja.

Ricinusovo ulje

Ricinusovo ulje se dobija iz semena ricinusovih zrna, biljke koja samoniklo raste u tropskim krajevima. Njegova brojna zdrava i negujuća svojstva cenili su još i Stari Grci i Rimljani. Njegova gusta konzistencija bogata je omega 6 masnim kiselinama, kao i vitaminima A i E. Ricinusovo ulje sprečava lomljenje kose, a njenim krajevima vraća zdrav izgled. Kosa je ojačana, a takođe elastičnija i sjajnija.

465 328 rycyna
465 328 migdalowy

Bademovo ulje

Ovo ulje se dobija od badema koji rastu na sunčanoj mediteranskoj klimi. Svaki badem je bogat antioksidansima, omega 3 masnim kiselinama, proteinima, vitaminom E, magnezijumom i kalcijumom. Bademovo ulje je poznato po svojim hranljivim svojstvima i čini da kosa bude meka i puna sjaja.

OTKRIJ NAŠE SASTOJKE

Otvaramo ti svoju botaničku baštu, punu negujućih ulja i ekstrakata biljaka. Izaberi sastojak, a naši eksperti za botaniku će vam ispričati njegovu priču i pomoći vam u odabiru rituala za negu koji će učiniti da tvoja kosa i koža izgledaju prirodno lepo.