Ulja

Arganovo ulje

Arganovo ulje se pravi od plodova drveta argana, koje raste isključivo u Maroku. Proizvodnja arganovog ulja je izuzetno duga. Masne kiseline i vitamin E, sadržani u njemu, neguju i štite kosu. Ne zovu ga bez razloga zlato Maroka!

Ulje makadamije

Naše ulje od oraha makadamije proizvodimo putem procesa zasnovanog na principima zelene hemije (saznajte više u kartici "Naše obaveze"). Ručno ubrane orahe makadamije meljemo i tako dobijamo blagotvorno ulje. Lako, ali intenzivo negujuće  lako upijajuće, zaglađuje kosu do samih krajeva ne otežavajući ih.

Makadamija

Ulje kamelije

Ulje kamelije se dobija od cveta kamelije, koji u Aziji najavljuje dolazak proleća. Ima senzualan miris i mnoštvo dragocenih sastojaka. Bogat je omega 6 i omega 9 masnim kiselinama. Ova hranljiva kombinacija čini savršen eliksir koji neguje i daje sjaj. Zahvaljujući ovim svojstvima tvoja kosa će postati svilenkasto glatka i puna sjaja.

Ricinusovo ulje

Ricinusovo ulje se dobija iz semena ricinusovih zrna, biljke koja samoniklo raste u tropskim krajevima. Njegova brojna zdrava i negujuća svojstva cenili su još i Stari Grci i Rimljani. Njegova gusta konzistencija bogata je omega 6 masnim kiselinama, kao i vitaminima A i E. Ricinusovo ulje sprečava lomljenje kose, a njenim krajevima vraća zdrav izgled. Kosa je ojačana, a takođe elastičnija i sjajnija.

Bademovo ulje

Ovo ulje se dobija od badema koji rastu na sunčanoj mediteranskoj klimi. Svaki badem je bogat antioksidansima, omega 3 masnim kiselinama, proteinima, vitaminom E, magnezijumom i kalcijumom. Bademovo ulje je poznato po svojim hranljivim svojstvima i čini da kosa bude meka i puna sjaja.

OTKRIJ NAŠE SASTOJKE

Otvaramo ti svoju botaničku baštu, punu negujućih ulja i ekstrakata biljaka. Izaberi sastojak, a naši eksperti za botaniku će vam ispričati njegovu priču i pomoći vam u odabiru rituala za negu koji će učiniti da tvoja kosa i koža izgledaju prirodno lepo.