first fixed slider
GAR SkinCoach 900x675 02

Jedan selfi vas deli od blistave kože

Snimite selfi da biste skenirali svoje lice i dobili personalizovanu rutinu za svoj tip kože i njene potrebe, na osnovu 5 znakova kože zdravog izgleda datih u nastavku.

20 godina istraživanja i baza podataka od 15.000 lica pokreću našu patentiranu veštačku inteligenciju tako da možete otključati svoj sjaj jednim selfijem. Moćna tehnologija, laka za korišćenje, za personalizovane rezultate zasnovane na vašoj koži.

 

POČNITE

5 znakova kože zdravog izgleda

Zdrav izgled se sastoji od 5 znakova koji funkcionišu zajedno. Naša devet puta patentirana tehnologija daje vam detaljnu procenu svakog od ovih znakova na osnovu vašeg selfija, tako da ćete razumeti prednosti svoje kože i kako da dođete do njenog zdravog i blistavog izgleda.
first fixed slider
GAR SkinCoach 900x675 01

Jednostavna nega kože

Garnier Skin Coach AI je tu da vas vodi kroz sve proizvode koji su vam potrebni da biste uspeli na svom putu nege kože. Obezbediće vam personalizovane preporuke proizvoda, ključne sastojke i savete za postizanje zdravog sjaja vaše kože.

Personalizovana rutina

Garnier Skin Coach AI će vam kreirati rutinu po meri kako biste mogli da učinite svoju kožu blistavom, bez obzira na ton, tip ili pol. Svi imamo različite potrebe kože, a Skin Coach AI ima personalizovano rešenje za svakog od nas.