Kako skinuti boju za kosu sa lica? Lako je ukoliko sledite naše uputstvo u pet koraka Kako skinuti boju za kosu sa lica? Lako je ukoliko sledite naše uputstvo u pet koraka

Kako skinuti boju za kosu sa lica? Lako je ukoliko sledite naše uputstvo u pet koraka

Kako skinuti boju za kosu sa lica?
1. Sakupite nekoliko predmeta.
2. Reagujte brzo.
3. Sapun i voda.
4. Piling.
5. Sredstvo za čišćenje na bazi ulja i hidratantna maska tokom noći.

Kako skinuti boju za kosu sa lica? Lako je ukoliko sledite naše uputstvo u pet koraka

Kako u žurbi *skinuti boju sa lica*? Da li vam je užitak bojenja pokvaren mrljama od boje? Bojenje kose je uvek zabavno, ali se lako može pokvariti malim nezgodama. U tom slučaju, samo sledite naših pet jednostavnih koraka za otklanjanje ovih nezgoda.

Prvi korak: priprema za smanjivanje nezgoda

Pripremite se tako što ćete poređati sav pribor neophodan za *skidanje bojenje sa lica* u slučaju blagog prosipanja: krpu za lice, blaznice, sapun, piling za lice, sredstvo za čišćenje na bazi ulja i hidratantnu masku.

Drugi korak: brzo reagujte

Odmah upotrebite vlažnu krpu za čišćenje zalutale boje koja završi na licu tokom bojenja. Nećete potpuno ukloniti boju ovako, ali ćete smanjiti mrlju. Zatim, nakon ispiranja, nanošenja regeneratora i sušenja kose, brzo sprovedite plan ako vidite zalutale mrlje.

Treći korak: sapun i voda, najjednostavnije i najbolje rešenje

Koristite uobičajeno sredstvo za pranje lica, a zatim ga isperite. Ovo bi uvek trebalo da vam bude prva odbrambena linija za *uklanjanje bojenja sa lica*. Za skidanje boje sa odeće, primenite isti princip. Potopite odmah u vodu, prethodno nanesite sredstvo za uklanjanje mrlja i operite kao i obično.

Četvrti korak: sledeće, piling

Piling je namenjen uklanjanju mrtvih ćelija sa površine kože. Ukoliko se koristi odmah nakon pranja sapunom i ispiranja, uklanja suve ćelije koje su upile boju, ostavljajući čistu kožu.

Peti korak: Na kraju, sredstvo za čišćenje na bazi ulja i hidratantna maska preko noći

Šta uraditi ako na vašoj koži i dalje postoji mrlja od boje za kosu? Dobro umasirajte sredstvo za čišćenje na bazi ulja, pa stavite bogatu hidratantnu masku preko noći. Probudićete se uz svoju divnu novu nijansu kose i čistu kožu bez fleka!

Zašto je neophodno da skinete boju sa lica?

Manje nezgode su moguće. Bez obzira na to želite li izrazito plavu sa Olia bojama, da isprobate smelu nijansu iz Color Naturals palete ili sjajan novi izgled uz Color Sensation, ovi saveti će rešiti sve probleme. Ukoliko je ovo sve novo za vas, pogledajte,,HowTo” video na Garnier YouTube kanalu da biste videli koliko je to lako.