Šta je to boja za kosu na bazi ulja i koje su njene prednosti kod bojenja plave kose? Šta je to boja za kosu na bazi ulja i koje su njene prednosti kod bojenja plave kose?

Šta je to boja za kosu na bazi ulja i koje su njene prednosti kod bojenja plave kose?

Šta je boja za kosu na bazi ulja i zašto je treba koristiti ako imate tamnu kosu, a želite da se obojite u plavo? Ovo su četiri prednosti boje na biljnoj bazi!

Šta je to boja za kosu na bazi ulja i koje su njene prednosti kod bojenja plave kose?

Ne možete a da ne primetite da je plava kosa veoma popularna i da ne pokazuje znakove izlaska iz mode. Većina ljudi se često pita da li je moguće *obojiti kosu u plavo* čak i ako je vaša prirodna boja tamna? Jednostavan odgovor bio bi da, a mi ćemo vam reći zašto vam boja za kosu na bazi ulja može biti najbolji saveznik pri *prelasku iz brinete u plavušu*.

Šta je boja za kosu na bazi ulja?

Sjajna vest je da je došlo do velikog napretka u formulama osmišljenim za *bojenje tamne kose u plavu*: a taj napredak je trajna boja za kosu na bazi ulja! Ovaj iskorak u razvoju manje štetnih *boja za kosu* desio se zahvaljujući korišćenju zaštite u vidu prirodno hranljivog biljnog ulja. Odavno je poznato da su biljna ulja odlična za regeneraciju kose i hidrataciju kože. Sada su stručnjaci u Garnier otkrili da mogu učiniti mnogo više. Olia boja za kosu bazirana je na koncentraciji od 60% biljnih ulja, a njen sistem oslobađanja ulja zapravo pomaže u pojačavanju procesa bojenja. Razlog zbog kog je izuzetno dobra za vašu kosu je taj što ovaj novi način bojenja ne zahteva upotrebu amonijaka koji deluje tako što otvara kutikulu dlake i omogućava boji da prodre. Specijalni sistem oslobađanja ulja koji koristi boja za kosu na bazi ulja znači da i dalje možete očekivati istu izražajnu boju, i ujedno dosta nege za svoju kosu.

Četiri prednosti upotrebe boje za kosu na bazi ulja za bojenje plave kose

Ne isušuje kosu i ne kvari taj divni sjaj. Zapravo, Olia je bogata formula koja pruža negu, vidno poboljšava kvalitet kose i aktivno pospešuje mekoću i vitalnost.

Lepota Olia boje za kosu na bazi ulja je u tome što je ovo formula bez amonijaka i divno miriše. To znači da prodorna snaga ulja zapravo može povećati snagu i fleksibilnost vaše kose. Srećom, ovo važi čak i kada *bojite kosu u plavo* sa početnom tačkom u vidu prirodno tamne kose.

*Bojenje kose u plavo* formulom na bazi ulja kao što je Olia je prijatno čulno iskustvo! Nestao je miris amonijaka, zamenio ga je nežni cvetni miris. Baršunasta kremasta tekstura bez kapljanja eliminiše nered pri postupku, a Olia bočica u obliku kapi lepo staje na dlan za precizno nanošenje.

Maksimalni učinak Olia boja pruža snažnu pokrivenost, što je sjajno kada iz smeđe i iz tamnih boja kose prelazite u plavo, kao i do 100% prekrivanje sedih.

Dakle, čak i sa tamnom kosom, samo odaberite nijansu, uzmite svoj Olia paket i možete se radovati sjajnoj novoj plavoj boji.