Koja su tri jednostavna koraka u tretiranju mitisera i bubuljica i kako aktivni ugalj u tome može pomoći? Koja su tri jednostavna koraka u tretiranju mitisera i bubuljica i kako aktivni ugalj u tome može pomoći?

Koja su tri jednostavna koraka u tretiranju mitisera i bubuljica i kako aktivni ugalj u tome može pomoći?

Pitate se koji je najbolji način tretiranja mitisera i bubuljica? Otkrijte šta stoji iza nepravilnosti na vašoj koži i kako prirodna sredstva za čišćenje poput aktivnog uglja mogu pomoći.

Koja su tri jednostavna koraka u tretiranju mitisera i bubuljica i kako aktivni ugalj u tome može pomoći?

Masna koža može biti blagoslov za lepotu na mnogo načina! Prirodno podmazivanje održava kožu elastičnom i sprečava dehidrataciju, što znači da se pojava bora obično odlaže mnogo duže nego kod onih sa suvom kožom. Masna koža je sklonija pojavi mitisera, bubuljica, pa čak i akni, ali zašto i koji je najbolji način za *tretiranje mitisera*?

Šta je uzrok pojave mitisera i bubuljica?

Vaše telo stvara prirodnu masnoću koja se naziva sebum, a koja pomaže u stvaranju blagotvorne zaštitne barijere kože. Problem je u tome što osobe sa masnim tipom kože često proizvode previše masnoće, koja zatim u kombinaciji sa prljavštinom iz okruženja, šminkom i mrtvim ćelijama kože zapušava pore. S obzirom da bi pore trebalo da budu protočan autoput, a ne slepa ulica, upravo su ove blokade odgovorne za stvaranje mitisera i bubuljica. Na svu sreću, *tretiranje masne kože* i odbrana od mitisera i bubuljica jednostavniji su nego što mislite. Nemojte biti u iskušenju da ih cedite, jer će to samo dovesti do upaljene kože i iritacije. Umesto toga, jednostavna svakodnevna nega kože pomoću pravih sastojaka može ponuditi savršeno rešenje za mitisere i bubuljice.

Tri koraka u tretiranju mitisera i bubuljica?

Prvi korak: izaberite odgovarajuće sredstvo za čišćenje

Započnite sa izbacivanjem iz upotrebe sapuna koji isušuju i umesto toga temeljno očistite kožu ujutro i uveče. Otkrićete da su opcije bez sapuna dostupne u tradicionalnim formulama za čišćenje i pranje, u zavisnosti od vaših želja. Potražite rešenje koje umiruje poput gela za čišćenje koji sadrži salicilnu kiselinu, za koju je poznato da pomaže u rastvaranju viška sebuma i nečistoća - nešto poput Pure Active gela za čišćenje, posebno osmišljenog za svakodnevno čišćenje koje pomaže u otvaranju pora, vidno *smanjuje mitisere* i uklanja višak masnoće.

Drugi korak: uklonite mrtve ćelije kože

Piling je dobar način da se oslobodite prirodnog nakupljanja mrtvih ćelija kože i drugih zagađivača kojima je vaša koža često izložena. Na ovaj način održavate pore čistim i oslobađate nove sveže ćelije kože ispod površine, a koži dajete zdrav sjaj! Pure Active 3 u 1 sa ugljem je inovativna formula koja koristi prirodnu snagu čišćenja uglja kao tajno oružje u borbi protiv čak i najotpornijih mitisera i bubuljica! Što je još bolje, osmišljen je tako da se može koristiti kao sredstvo za čišćenje, piling i maska.

Treći korak: koristite maske i hidratantne kreme

Redovna upotreba odgovarajuće maske za lice može pomoći u uklanjanju preostalih blokada u porama. Određene maske sadrže sastojke koji se prirodno bore protiv nečistoća, poput uglja i gline, koji imaju odlična svojstva čišćenja i efikasni su u uklanjanju viška masnoće, toksina i prljavštine sa kože. Dostupni u raznim oblicima, poput traka za guljenje jednostavnih za upotrebu ili maski za lice sa glinom, zamislite ove sastojke kao mini usisavače za čišćenje kože. Pure Active Peel Off je tečna maska koja se zgusne, a zatim se guli poput trake, uklanjajući sa sobom nečistoće. Kao završni detalj vaše svakodnevne nege, nikada se nemojte plašiti hidratacije - čak i masnoj koži je potrebna hidratacija da bi pravilno funkcionisala. Samo odaberite laganu formulu koja će hidrirati vašu kožu, bez osećaja težine sa još više masnoće.

Rešavanje problema masne kože i mitisera i bubuljica tipičnih za ovaj tip kože, ne mora biti komplikovano - ukoliko sledite naše korake, to može biti jednostavno kao 1-2-3.