Maske za lice: koja vrsta najbolje odgovara vašem tipu kože? Maske za lice: koja vrsta najbolje odgovara vašem tipu kože?

Maske za lice: koja vrsta najbolje odgovara vašem tipu kože?

Iako svi mogu osetiti blagodeti maske za lice, važno je odabrati pravi proizvod. Nastavite sa čitanjem i otkrijte koja maska najbolje odgovara vašem tipu kože.

Maske za lice: koja vrsta najbolje odgovara vašem tipu kože?

Za skoro svaki tip tena postoji odgovarajuća maska za lice. Niste sigurni koju da isprobate? Nastavite sa čitanjem i saznajte koja *maska za lice* odgovara vašem tipu kože.

Maske u obliku maramice / papirne maske: za hidrataciju suve kože

Da li je vaša koža dehidrirana i potrebna joj momentalna *povećana hidratacija*? Ukoliko je odgovor da, *maska u obliku maramice ili papirna maska* može biti odličan izbor. Na primer, Garnier Hydrabomb Pomegranate Hydrating Tissue Mask deluje kao hidratantna folija koja otpušta serum prepun hranljivih i blagotvornih sastojaka tokom 15-minutne primene. Inspirisana pomamom za korejskom lepotom, vašoj koži pruža trajnu hidrataciju, zadovoljavajući potrebu kože za hidriranošću, oživljavajući je i dajući joj mladalački izgled.

Matirajuće i piling maske: za masnu ili mešovitu kožu sa nepravilnostima

Dosta vam je stalnog sjaja kože i bubuljica? *Matirajuća maska* kao što je Garnier Pure Active 3-in-1 Charcoal Blackhead Mask Wash Scrub ublažava sjaj i koristi snagu aktivnog uglja u svojoj formuli, i pomaže u izvlačenju nečistoća, ujednačavanju *neujednačenog tena* i smanjenju pojave pora dubinskim čišćenjem i pročišćavanjem. *Peel Off* (tj. tečna maska koja se povlači poput trake) predstavlja još jedno veoma delotvorno rešenje za uklanjanje nečistoća sa kože.

Antioksidantne maske: za sjaj normalne kože

Čak i ako nemate posebnih problema sa kožom, svakako možete poboljšati ten koristeći masku. Antioksidanti su efikasni u oživljavanju i podmlađivanju kože, te sprečavanju uticaja iz okruženja. Mogu vam pomoći da *osvežite ten* i vidno smanjite pojavu sitnih bora kako bi vaša koža izgledala mlađe. Odličan primer je paleta *Fresh-Mix Tissue Masks*, koja sadrži vitamin C ili hijaluronsku kiselinu. Jedan deo je sa hidratantnom formulom, a drugi sa ultra upijajućom mrežom suvih algih. Nakon mešanja, maska stvara gel koji savršeno odgovara licu za čvršću, svežiju kožu.

Papirna maska za umirivanje osetljive kože

Fantastična stvar kod proizvoda kao što je *Super-Hydrating Soothing Tissue Mask* je to što umiruje osetljivu kožu, a istovremeno smanjuje osećaj zatezanja. Između ostalih sastojaka, formula sadrži hijaluronsku kiselinu - koju telo prirodno proizvodi - a koja kada se skupi na površini kože kao deo posebno pomešane formule, može smanjiti pojavu bora i učiniti da koža izgleda umireno, glatko i elastično.

Bez obzira na vaš problem, možete pronaći *masku za lice* osmišljenu tako da poboljša vaš ten. Jednostavno utvrdite koji tip kože imate, odaberite jednu od *preporučenih maski za lice* i počnite da uživate u njenim blagodetima.