Otkrijte izuzetne hidrirajuće blagodeti svih oblika aloe vere u nezi kože Otkrijte izuzetne hidrirajuće blagodeti svih oblika aloe vere u nezi kože

Otkrijte izuzetne hidrirajuće blagodeti svih oblika aloe vere u nezi kože

Da li znate za aloe veru? Naš vodič će vam pokazati kako da iskoristite hidrirajuće blagodeti aloe vere i blagodeti brojnih vitamina za svilenkastu i glatku kožu i meku, sjajnu kosu.

Otkrijte izuzetne hidrirajuće blagodeti svih oblika aloe vere u nezi kože

*Aloe vera*, „biljka besmrtnosti“ prema starim Egipćanima, hiljadama godina se koristi kao eliksir zdravlja i lepote. Aleksandar Veliki je osvojio Sokotru samo da bi je se dočepao. Na svu sreću, neće biti potrebno to da radite, jer je danas široko rasprostranjena u brojnim gotovim kozmetičkim formulama, od ulja do krema i gelova. Ovaj prirodni sastojak donosi bezbroj koristi vašoj koži!

Biljka *aloe vera* preživljava duga leta u pustinji bez kiše zatvaranjem pora kako bi zadržala vlažnost. Gel u lišću, čak i u sirovom obliku, sjajan je za umirivanje i hidrataciju kože. Kada se uvede u posebno formulisane proizvode za negu kože, *aloe vera* je spremna da vam pruži intenzivnu hidrataciju.

Uvedite aloe veru u svakodnevnu negu kože

Jedna od dobro poznatih *blagodeti aloe vere* jesu njena hidrirajuća svojstva. Odličan je sastojak za negu lica i idealna kao pomoć kod suve kože celog tela, pa čak i kose. Za lice, SkinNaturals Hyaluronic Aloe micelarna voda uklanja šminku i nečistoće i pruža svežu i hidriranu kožu. SkinNaturals Hyaluronic Aloe gel za umivanje efikasno uklanja višak sebuma i zagađenja za savršeno čistu kožu. Za prelepo očišćenu i osveženu kožu zatim koristite SkinNaturals Hyaluronic Aloe tonik za lice. Hidratantne kreme obogaćene aloe verom, kao što su SkinNaturals Hyaluronic Aloe Jelly Hidratantni gel ili SkinNaturals Hyaluronic Aloe hranljiva krema, deluju tako što zadržavaju vlažnost tokom celog dana, tako da vaša koža ostaje punog oblika, osvežena, glatka i elastična.

Dubinska i osvežavajuća hidratacija koja se može naći u formulama sa aloe verom može pomoći u sprečavanju isušivanja kože usled hladnog zimskog vremena ili stalnog ulaska i izlaska iz klimatizovanih sredina tokom leta. Čak i oni delovi suve kože koji se teško rešavaju, poput laktova i kolena, osetiće blagodeti ukoliko se odlučite za laganu, brzo upijajuću hidratantnu kremu za telo obogaćenu *aloe verom*.

Nije samo koža ta koja može imati koristi od hidrirajućih svojstava aloe vere; može i vaša kosa! Paleta proizvoda Fructis Aloe Hydra Bomb sadrži šampon, regenerator i kremu za sušenje kose na vazduhu sa super hidratantnim formulama koje kosu obnavljaju optimalnom hidratacijom. Rezultati su mekša i duže sjajnija kosa.

Aloe vera za negu nakon sunčanja

Važno je da sve vreme iznova hidrirate i brinete o svojoj koži. Ovo posebno važi nakon boravka na suncu, kada koža dodatno izgubi vlažnost. *Aloe vera* je bogata vitaminima i ima umirujuće dejstvo zbog čega je omiljeni sastojak za negu kože posle sunčanja. Posebno izrađene formule koje sadrže *aloe veru*, kao što su Ambre Solaire After Sun Aloe Vera i After Sun Tissue Mask, mogu hladiti, umiriti, oporaviti i obnoviti kožu, hraneći je hidratacijom i čineći je glatkom i elastičnom.

*Aloe vera* je zaista izvanredan sastojak sa brojnim blagotvornim svojstvima za vas i vašu kožu. Dakle, zaista je očigledan izbor koji treba dodati na spisak za negu kože!