Da li su organski proizvodi za negu protiv starenja dobri za moju kožu? Odgovori na vaša pitanja! Da li su organski proizvodi za negu protiv starenja dobri za moju kožu? Odgovori na vaša pitanja!

Da li su organski proizvodi za negu protiv starenja dobri za moju kožu? Odgovori na vaša pitanja!

Saznajte sve o najboljim organskim sastojcima protiv starenja za negu vaše kože. Otkrivamo zašto i na koji način deluju na smanjenje bora u Garnier BIO paleti.

Da li su organski proizvodi za negu protiv starenja dobri za moju kožu? Odgovori na vaša pitanja!

Sastojci su ti koji nam govore da li je reč o proizvodu za negu kože protiv starenja, za regeneraciju ili jačanje vitalnosti i zdrav sjaj kože, o blagodetima i o tome da li je proizvod dobar za vašu kožu. Pogledajmo neke od pozitivnih razloga za odabir *organskih proizvoda za negu protiv starenja kože*.

Čisti, organski sastojci

Svaki proizvod za negu kože podrazumeva da morate pronaći onaj koji odgovara vašem tipu kože. Ipak, postoji jedna stvar na kojoj će vam koža uvek biti zahvalna, a to je hranljivost. Garnier BIO Smooth & Glow Facial Oil Lavandin sadrži maslinovo, jojobino, suncokretovo, ulje kameline i *arganovo ulje*. Ova ulja pažljivo su kombinovana sa *organskim esencijalnim uljem lavande* u formuli koja pomaže u nezi svih tipova kože, čak i osetljive. Zahvaljujući *organskoj* formi, ne postoji ništa što vašu kožu može sprečiti da u potpunosti uživa u blagodetima sastojaka.

Organsko esencijalno ulje lavande

Vekovima omiljena zbog svog prijatnog mirisa, sada je poznato i da organsko esencijalno ulje lavande pomaže u jačanju nege *protiv starenja kože*. Biljka koja se koristi je sorta pod nazivom hibridna lavanda, koja se organski uzgaja u Francuskoj. Sastav *esencijalnih ulja* je složen, ali neki od glavnih sastojaka ovog ulja od lavande su linalul, linalil acetat, kamfor i cineol. Njegova obnavljajuća i *svojstva protiv starenja* potiču iz sposobnosti da stimuliše prirodne procese obnavljanja kože, unapređujući na taj način postojanost i elastičnost i *smanjenje bora*. Iskoristite ovaj sastojak koji se nalazi u specijalnim formulama Garnier Bio Lavender Anti-Age dnevne kreme i Garnier Bio Anti-age kreme za oči.

Organsko arganovo ulje

Uz svojstva lavande, hidratantna i obnavljajuća svojstva *organskog arganovog ulja* doprinose delotvornosti formule Garnier BIO Regenerating Lavandin Smooth & Glow Facial Oil. Organsko arganovo ulje posebno je bogato hranljivim lipidima i masnim kiselinama, kao što su linolna i oleinska kiselina. Ovi sastojci imaju umirujuće i obnavljajuće dejstvo, a što organsko arganovo ulje čini posebno korisnim za suvu kožu.

Kao proizvod *organskog uzgoja* i obnovljivih biljnih izvora proizvođača kojima se garantuje poštena ponuda, formula *organskih proizvoda za negu kože protiv starenja* nije dobra samo za vašu kožu; dobra je za životnu sredinu i ljude koji u njoj žive.